Kaikki kakut valmistetaan yksilöllisesti käsityönä Varsinais-Suomessa. Kakkujen pääraaka-aineet ovat suomalaisilta tiloilta. Jokainen kakku valmistetaan juuri sinun koirallesi sopivaksi!
Mikäli koirasi on allerginen tai yliherkkä jollekin ruoka-aineelle, mainitsethan siitä tilatessasi, jotta osaamme ottaa sen huomioon mm. koristeiden valinnassa. Kakku onnistuu myös esimerkiksi kokonaan maidottomana. Kakkujen paino on n. 400g.

Suklaakakku
Suklaakakku on herkuttelijan unelma! Kakussa on runsaat suklaattomat täytteet ja koristeet, jotka luovat tunnelman oikeasta suklaakakusta.

Pääraaka-aine valinnan mukaan (nauta, possu, maksa tai broileri), kananmuna, laktoosittomat maitotuotteet, tonnikala

Koristeet vaihtelevat saatavuuden mukaan.

Kermakakku
Klassinen kermakakku on varma valinta juhlien kruunaamiseen! Tässä kakussa yhdistyy täydellinen kermaisuus ja värikäs luukiille, joka on koottu kauden kasviksista ja muista herkuista.

Pääraaka-aine valinnan mukaan (nauta, possu, maksa tai broileri), kananmuna, laktoosittomat maitotuotteet, suomalaiset kasvikset, porsaan kieli, liivate

Juustokakku
Moderni ja hienostunut juustokakku on tyylitietoisen koiran valinta! Kakun päällinen valmistetaan kotimaisista kasviksista oman toiveen mukaan. (Värivaihtoehtoina oranssi, pinkki tai vihreä)

Pääraaka-aine valinnan mukaan (nauta, possu, maksa tai broileri), kananmuna, laktoosittomat maitotuotteet, suomalaiset kasvikset, liivate

Kakku on noudettavissa Iso-Heikkilästä Pawsiteamin hallilta (Akselintie 5C, 20200 Turku) tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30-16.45 tai 21-21.15

Kaikkien kakkujen hinta on 27€ (sis. alv 14%) Kakku maksetaan laskulla ennen noutoa.
Kakku toimitetaan omassa kätevässä kuljetuslaatikossa.